Zapadna Australija

Duration:12 dana
Price from3420€
Australija
Make an enquiry

Overview

Zapadna Australija je jedna od 7 saveznih država Australije koja obuhvata oko 1/3  kontinenta, a u njoj živi samo oko 10% australijske populacije. Iako važi za najljepši dio  Australije, ova teritorija je divlja. More je u puno kitova, obala je dramatična, a svi oni koji traže avanturu, ovde će je sigurno pronaći. Na jugozapadu, nalazi se Margaret River vinski region koji katakterišu divlje šume, dramatične litice, divlji kenguri… Državna prestonica Perth, četvrti po veličini grad Australije, koji važi za najizolovaniji grad na svijetu. Perth je bliži Singapuru nego Sidneju, a najbliži grad Adelaide udaljen je oko 2000 km.

Zapadna Australija, Perth

Zapadna Australija, Perth

Grad ima plaže za surfere i obnovljenu luku iz XIX veka sa zabavnom atmosferom, ulice prepune muzičara i umjetnika a mogućnosti za razne aktivnosti  koje će zadovoljiti i najzahtjevnije avanturiste su zaista brojne. Doslovan prevod riječi „Aboridžini“ je: ljudi koji su tu od početka a vjeruje se das u narod koji je najduže u kontinuitetu uspio sačuvati svoju duhovnu istoriju.

Itinerer: Perth-Kalgoorlie-Cape le Grand-Albany-Margaret River

Cijene aranžmana su informativnog karaktera, obračunate po osobi i uključuju: Avio kartu sa taksama iz Podgorice ili odgovarajućeg evropskog aerodroma ▪ Hotelski smještaj ▪ Transfere ▪ Na određenim destinacijama ture i obilaske u malim grupama (prosjek 12 osoba, max 16) u pratnji lokalnih vodiča ▪   Uslugu predstavnika agencije na destinaciji ▪ Kompletnu organizaciju i podršku u toku putovanja.

Highlights

Kupajte se u tirkiznoj vodi, dok se kenguri sunčaju na bjelim pješčanim plažama, spavajte pod zvijezdama u Cape Le Grand nacionalnom parku, upoznajte se sa legendama i tradicijom Aboridžina…

Zapadna Australija , Cape Le Grand

Zapadna Australija , Cape Le Grand

When to go?

Tokom čitave godine.

For more details, please feel free to Contact us

Similar Offers

TOP