Individualna putovanja

santorini-panoramic

Da li je za mene individualno putovanje?

Ne postoji idealna gotova ponuda koja zadovoljava vaše zahtjeve? Zelite da odsjednete u odredjenom hotelu i u svoje putovanje ukljucite tacno odredjene elemente? Zelite da putujete onda kad vama odgovara, kad mozete uzeti godisnji odmor ili slobodne dane?  Imate odredjeni budzet u koji bi da se uklopite? Želite da putujete samo vas dvoje?  Ne zelite da realizacija putovanja zavisi od broja prijavljenih ili organizatora, vec samo od vas?  Zelite da putujete na najudaljenija mjesta, egzoticne destinacije, da dozivite iskustva koja ne postoje ni u jednoj vec gotovoj ponudi? Nakon vaseg vjencanja, ne zelite cekati vec se odmah uputiti na medeni mjesec? Zelite pravu avanturu? Slobodu? Vase idealno putovanje je ono u kome nije sve unaprijed precizno odredjeno? Zelite da obidjete glavne atrakcije neke destinacije prema vasem licnom planu i kada vama odgovara a ne u unaprijed odredjeno vrijeme? Ako je vecina vasih odgovora na pitanja potvrdna, onda su individualna putovanja vas izbor.

 

Koja je prednost individualnog putovanja?

Vi birate vrijeme putovanja, dužinu boravka, kategoriju hotela i sve usluge koje će biti dio vašeg putovanja. Od evropskih metropola, malih gradova, do najudaljenijih egzotičnih destinacija, kampovanja pod zvjezdama, safarija, putovanja oko svijeta, nacionalnih parkova, porodičnih krstarenja na nekom od Disneyjevih brodova, spa i golf odmora, avanturističkih putovanja…mogućnosti su neograničene. Uklapate se u vas budzet, za koji dobijate maksimum.  Individualna putovanja pruzaju mogucnost da destinaciju koju posjecujete dozivite na jedan potpuno drugaciji nacin, autentican , poseban i svoj.

Individualna putovanja otvaraju bezbroj mogucnosti u kojima cete imati priliku da istrazujete sami, da se upoznate sa lokalnim stanovnistvom, da pronadjete skrivena I najljepsa mjesta neke destinacije, a ne samo ona koja su turisticki najposjecenija I obavezna na listama vec gotovih ponuda.

 

Kako to funkcionise? Draz i ljepota putovanja se nalazi i u planiranju, ocekivanju , pripremanju…

Vi nam kažete šta želite  ili zajedno prođemo kroz stavke pojedinacno. Ako ne znate, koja destinacija ce najbolje odgovoriti vasim ocekivanjima ili zamisli idealnog putovanja, mi postavljamo pitanja, zajedno prodjemo kroz sve detalje i nadjemo tu “kockicu“ koja nedostaje.  Zatim se ponuda kreira prema vasim zeljama, potrebama, datumima putovanja koji vam najbolje odgovaraju, vasem budzetu I interesovanjima.  Uklapamo avio karte  prema cjenama, dužini letova, presjedanjima. Biramo najbolji hotel, tip sobe, lokaciju… Ako su vasa interesovanja, okrenuta ka upoznavanju sa istorijom neke zemlje, interesuju vas muzeji, biramo hotele gdje ce vam glavne znamenitosti biti nadohvat ruke. Ako vas interesuje shopping, biramo hotele nedaleko od glavnih shopping ulica, ako vas interesuje nocni provod, biramo dio grada gdje ce vam nocni klubovi i barovi biti lako dostupni. Zatim kombinijujemo razlicite elemente, destinacije, hotele. Saljemo vam ponudu sa razlicitim kombinacijama, zatim pazljivo slusamo vase sugestije, korigujemo sve dok svaki detalj ne bude potpuno savrsen. Nakon toga, upoznajemo vas sa destinacijom, insiderskim i licnim iskustvima, prodjemo kroz sve elemente i radimo rezervaciju.

Na kraju ostaju uspomene koje se pamte citav zivot, momenti koji se nikad ne zaboravljaju!

 

Koliko to sve kosta?

Mi vam damo najpovoljnijuo opciju za odredjeno putovanje. A shodno vasem budzetu mi ga prilagodjavamo. Primjera radi putovanje u New York u odredjenom periodu godine moze da kosta 1250 €. Ako zelite da putujete odredjenom aviokompanijom, sa kracim vremenom putovanja ta cijena moze biti 1450 €. Ako zelite smjestaj u hotelu sa 4*  cijena moze biti od 1800 € a u lux  sobi sa pogledom na Central Park ta cijena je znacajno veca.  Granica je tamo gdje je vi postavite.

 

Da li cu se na putovanju osjecati sigurno, jer nisam sa grupom?

Sigurno DA. Prije nego sto zapocnete putovanje, mi prodjemo kroz sve detalje. Informisemo vas u potrebnoj mjeri o svim bitnim pojedinostima, vremenu, valuti, prevozu od aerodroma, najboljim sredstvima prevoza na samoj destinaciji, glavnim atrakcijama itsl. Nakon sto vi zapocnete putovanje, nas posao se tu ne zavrsava. Mi pratimo da sve funkcionise kako treba, nasi partneri na lokacijama rade iza sjenke i staraju se da sve bude besprekorno. Dostupni smo 24 h sata, 7 dana u nedelji i spremni da odgovorimo na sva vasa pitanja koja mozete imati u toku samog putovanja.

TOP