FAQ

Zašto rezervisati putovanje preko AYLI Planet, a ne na Internetu?

Danas, zaista sve informacije mogu da se veoma lako pronađu na internetu. Složićemo se da je veoma jednostavno rezervisati hotel ili kupiti kartu, te da sve što se nalazi u našoj ponudi, nalazi se i na internetu. Razlika je što mi ne nudimo sve, što se može pronaći na internetu i izgledati veoma atraktivno na prvi pogled. Sve u našim ponudama je pažljivo selektovano, svi hotelski smještaji su pažljivo ocjenjeni i provjereni od strane naših partnera, a za svaki segment, proizvod ili uslugu koju pružamo nudimo garanciju kvaliteta, te garanciju da ćete ono što ste rezervisali zaista i dobiti. Mi savjetujemo klijente i obezbjeđujemo potrebne informacije, na osnovu sopstvenog iskustva i iskustva naših klijenata koji su putovali na najudaljenije destinacije, s kraja na kraj naše predivne planete.

Sve proizvode i usluge koje pružamo, obezbjeđujemo kroz najsavremenije rezervacione sisteme, kroz koje imamo pristup i mogućnost rezervisanja svih turističkih usluga po najboljim cijenama. Ono što naši klijenti cijene, jeste podrška tokom samog putovanja, ušteda vremena i sigurnost koju imaju, znajući da je naša uloga da ispratimo svaki segment putovanja, te da se naš posao ne završava u trenutku rezervacije.

U slučaju promjena, kašnjenja, otkazivanja letova, vi ćete biti odmah informisani od strane Vašeg agenta, koji će vam ponuditi alternativno rješenje i reagovati blagovremeno,kako bi se vaše putovanje odvijalo nesmetano. Od naših agenata ćete dobiti sve važne i neophodne informacije, koje se tiču viza, sigurnosti, potrebe za vakcinacijama itd…što će uštedjeti vaše vrijeme i potragu za sigurnim i pouzdanim informacijama na internetu. Ako u toku samog putovanja, želite nešto mjenjati, produžiti boravak na destinaciji, dovoljno je da nas pozovete, sve vaše zahtjeve ćemo realizovati u najkraćem mogućem roku.

Da li je za mene individualno putovanje?

Ne postoji idealna gotova ponuda koja zadovoljava vaše zahtjeve? Želite da odsjednete u odredjenom hotelu i u svoje putovanje uključite tačno određene elemente? Želite da putujete onda kad vama odgovara, kad možete uzeti godišnji odmor ili slobodne dane?  Imate određeni budzet u koji bi da se uklopite? Želite da putujete samo vas dvoje?  Ne želite da realizacija putovanja zavisi od broja prijavljenih ili organizatora, već samo od vas?  Želite da putujete na najudaljenija mjesta, egzotične destinacije, da doživite iskustva koja ne postoje ni u jednoj već gotovoj ponudi? Nakon vašeg vjenčanja, ne želite čekati već se odmah uputiti na medeni mjesec? Želite pravu avanturu? Slobodu? Vaše idealno putovanje je ono u kome nije sve unaprijed precizno određeno? Želite da obiđete glavne atrakcije neke destinacije prema vašem ličnom planu i kada vama odgovara, a ne u unaprijed određeno vrijeme? Ako je većina vaših odgovora na pitanja potvrdna, onda su individualna putovanja za vas i jedini tip putovanja koja će vas učiniti zadovoljnima.

Koja je prednost individualnog putovanja?

Vi birate vrijeme putovanja, dužinu boravka, kategoriju hotela i sve usluge koje će biti dio Vašeg putovanja. Od evropskih metropola, malih gradova, do najudaljenijih egzotičnih destinacija, kampovanja pod zvjezdama, safarija, putovanja oko svijeta, nacionalnih parkova, porodičnih krstarenja na nekom od Disneyjevih brodova, spa i golf odmora, avanturističkih putovanja…mogućnosti su neograničene. Uklapate se u Vaš budžet, za koji dobijate maksimum.  Individualna putovanja pružaju mogućnost da destinaciju koju posjećujete doživite na jedan potpuno drugačiji način, autentičan , poseban i svoj.

Individualna putovanja otvaraju bezbroj mogućnosti u kojima ćete imati priliku da istražujete sami, da se upoznate sa lokalnim stanovništvom, da pronađete skrivena i najljepša mjesta neke destinacije, a ne samo ona koja su turistički najposjećenija i obavezna na listama već gotovih ponuda.

Kako to funkcioniše? Draž i ljepota putovanja se nalazi i u planiranju, očekivanju , pripremanju…

Vi nam kažete šta želite  ili zajedno prođemo kroz stavke pojedinacno. Ako ne znate sa sigurnošću, koja destinacija će najbolje odgovoriti vašim očekivanjima ili zamisli idealnog putovanja, mi postavljamo pitanja, zajedno prođemo kroz sve detalje i nađemo tu “kockicu“ koja nedostaje.  Zatim se ponuda kreira prema Vašim zeljama, potrebama, datumima putovanja koji Vam najbolje odgovaraju, vašem budžetu I interesovanjima.  Uklapamo avio karte  prema cjenama, dužini letova, presjedanjima. Biramo najbolji hotel, tip sobe, lokaciju… Ako su vaša interesovanja okrenuta ka upoznavanju istorije neke zemlje, interesuju vas muzeji, biramo hotele gdje će vam glavne znamenitosti biti nadohvat ruke. Ako vas interesuje shopping, biramo hotele nedaleko od glavnih shopping ulica, ako vas interesuje noćni provod, biramo dio grada gdje ce vam noćni klubovi i barovi biti lako dostupni. Zatim kombinijujemo različite elemente, destinacije, hotele. Šaljemo Vam ponudu sa razlicitim kombinacijama, zatim pažljivo slušamo Vaše sugestije, korigujemo sve dok svaki detalj ne bude potpuno savršen. Nakon toga, upoznajemo Vas sa destinacijom, ličnim iskustvima i iskustvima naših klijenata, prođemo kroz sve elemente i radimo rezervaciju.

Na kraju ostaju uspomene koje se pamte čitav zivot i momenti koji se zaista nikada ne zaboravljaju!

Koliko to sve košta?

Mi vam damo najpovoljniju opciju za određeno putovanje. A shodno vašem budžetu mi ga prilagođavamo. Primjera radi putovanje u New York u određenom periodu godine može da košta 1250 €. Ako želite da putujete određenom aviokompanijom, sa kraćim vremenom putovanja ta cijena može biti 1450 €. Ako želite smjestaj u hotelu sa 4*  cijena moze biti od 1800 €, a u lux  sobi sa pogledom na Central Park ta cijena je značajno veća.  Granica je tamo gdje je vi postavite.

Da li ću se na putovanju osjećati sigurno, jer nisam sa grupom?

Sigurno DA. Prije nego što započnete putovanje, mi prođemo kroz sve detalje. Informišemo Vas u potrebnoj mjeri o svim bitnim pojedinostima, vremenu, valuti, prevozu od aerodroma, najboljim sredstvima prevoza na samoj destinaciji, glavnim atrakcijama itsl. Nakon što vi započnete putovanje, nas posao se tu ne završava. Mi pratimo da sve funkcionise kako treba, naši partneri na lokacijama rade iza sjenke i staraju se da sve bude besprekorno. Dostupni smo 24 h sata, 7 dana u nedelji i spremni da odgovorimo na sva Vaša pitanja koja možete imati u toku samog putovanja.

Da li imam obezbjeđenu pratnju vodiča na putovanju?

Sa nama Vi planirate i rezervišete svoje putovanje u skladu sa svojim željama i interesovanjima i odluka koja se odnosi na pratnju vodiča je takođe Vaša. Ukoliko želite, možemo obezbjediti privatnog profesionalnog vodiča, koji će krenuti sa vama i biti Vam na raspolaganju tokom čitavog putovanja. Usluga vodiča je dodatna usluga i dodatni troškovi se uračunavaju u ukupnu cijenu. Ukoliko Vam je potreban vodič na destinaciji ili tokom određenog vremena Vašeg putovanja, možemo obezbjediti iskusne vodiče, koji Vas mogu dočekati na aerodromu, obići sa Vama glavne znamenitosti i prema Vašim željama vam biti na raspolaganju.

TOP