KOSTARIKA

Duration:12 dana
Price from2150€
Centralna Amerika
Make an enquiry

Overview

San Jose-Tortuguero-La Fortuna/Arenal-Guanacaste-San Jose

Između Nikaragve i Paname, nalazi se ‘’bogata obala’’ –Kostarika. Na zapadu izlazi na Pacifik, a na istoku na Karipsko more i ima raznovrsne pejzaže, floru i faunu. Kišne šume, vulkani, plaže, planine , močvare, vulkani privlače zaljubljenike u prirodu. Pažnju privlače aktivni vulkani koji su pod nadzorom stručnjaka, a među njima je i vulkan Arenal koji sa lavom i gasovitim isparavanjima izaziva divljenje.Nacionalni park „Tortuguero“ se prostire duž 23 kilometra karipske obale, a obuhvata i više močvarnih područja u zaleđu. Na plažu Tortuguero dolazi na hiljade morskih kornjača kako bi u pijesak položile svoja jaja. Ako imate sreće, ovdje možete prisustvovati trci beba kornjača ka okeanu. Izuzetno su popularni među posjetiocima takozvani kanopi-izleti. Kišna šuma se upoznaje sa krošnji drveća, odnosno visine od 20-30 metara. Sistem poput mostova omogućava posjetiocima predivan pogled na stvarni životni prostor kišne šume. San Hoze je glavni grad ali i jedan od najurbanijih gradova Centralne Amerike. Prepun je poslovnih zgrada, brojnih muzeja, tržnih centara, prodavnica, noćnih klubova, restorana…

Kostarika

Cijene aranžmana su informativnog karaktera, obračunate po osobi i uključuju: Avio kartu sa taksama iz Podgorice ili odgovarajućeg evropskog aerodroma ▪ Hotelski smještaj ▪ Transfere ▪  Uslugu predstavnika agencije na destinaciji ▪ Kompletnu organizaciju i podršku u toku putovanja.

Highlights

Vulkani, kanopi izleti, tropska šuma…

Kostarika

Kostarika

 

When to go?

Klima: Tropska. Suva sezona traje od decembra do aprila. Posmatranje ptica je najbolje između novembra i aprila. Maj je mjesec kada počinje kišna sezona, a vrijeme je obično još uvijek lijepo, gužve su manje,a cijene niže.

Kostarika

Kostarika

For more details, please feel free to Contact us

Similar Offers

TOP