ISTOČNA OBALA AUSTRALIJE

Duration:20 dana
Price from4984€
Australija
Make an enquiry

Overview

Sydney-Nundle Sheep Station-Bingara-Yamba-Byron Bay-Brisbane-Fraser Island-Cattle Country-Whitsunday Islands Sailing-Whitsundays/Whitehaven Beach/Airlie Beach-Cairns-Cape Tribulation-Cooktown-Cairns

Sveobuhvatno i autentično putovanje istočnom obalom prepunom pejzaža koji oduzimaju dah je san svakog putnika. Od Opere u Sidneju, vinske regije i degustacije najboljih australijskih vina, susreta sa Aboridžinima, plaža na kojima možete surfovati ili napraviti svoje prve korake uz lokalnu legendu surfa u Byron Bay-ju, obilazaka znamenitosti kultnih gradova istočne obale, Frejzerovog ostrva koje se smatra najvećim pješčanim ostrvom na svijetu… do krstarenja Whitsunday ostrvima i uživanja na Whitehaven plaži, gdje je pjesak zaista jedan od najčistijih na svijetu…

Sydney je najpopularnija turistička destinacija na kontinentu, a svoju popularnost donekle duguje i Olimpijskim igrama 2000. godine.

Sidnej

Sidnej

Putovanje vas vodi i do Brisbanea, u jugoistočnom dijelu Queenslanda,koji je treći grad po veličini u Australiji. Nekada su u njemu živjeli Aboridžini koji i danas čine veliki dio stanovništva. Grad je pun zelenila a ima i zaštićeno područje za koale. Na Fraser ostrvu možete sresti čistokrvnog dinga.  Iz Cairnsa katamaranom možete otići do Velikog koralnog grebena, koji se sastoji od oko 3.000 grebena i 900 ostrva. Od 1981. godine ovo je područje pod UNESCO-vom zaštitom.

Veliki koralni greben

Cijene aranžmana su informativnog karaktera, obračunate po osobi i uključuju: Avio kartu sa taksama iz Podgorice ili odgovarajućeg evropskog aerodroma ▪ Hotelski smještaj ▪ Transfere ▪ Na određenim destinacijama ture i obilaske u malim grupama (prosjek 12 osoba, max 16) u pratnji lokalnih vodiča ▪   Uslugu predstavnika agencije na destinaciji ▪ Kompletnu organizaciju i podršku u toku putovanja.

Highlights

When to go?

Klima: Tropska, suptropska i umjerena. Južna Australija je najgušće naseljena teritorija izložena ozonskoj rupi. Tropski region obuhvata oko 40 % ukupne površine Australije.

For more details, please feel free to Contact us

Similar Offers

TOP