EKVADOR &GALAPAGOS- Krstarenje sjevernim i centralnim ostrvima

Duration:12 dana
Price from7230€
Južna Amerika
Make an enquiry

Overview

Susret sa Galapagosom na ovom putovanju je svakako vrhunsko iskustvo koje putnik i zaljubljenik u prirodu može doživjeti. Na ovom 12-dnevnom putovanju vidjećete Darvinove zebe, kopnene iguane, morske iguana, morske lavove, gigantske kornjače i mnogo više…Od San Kristobala i uživanja na savršenim plažama, susretima sa morskim lavovima, posjete malenom ostrvu poznatom pod nazivom Chinese Hat (kineski šešir), koji je dobio ime po svom obliku i koji se nalazi pored ostrva Santiago, na kome ćete vidjeti lava kaktuse, endemske vrste morskih lavova sve do James Baya, na kome ćete vidjeti spektakularne vulkanske pejzaže. Na ostrvu Santa Kruz, koje predstavljaju glavnu destinaciju posjetilaca Galapagosa, nalazi se istraživačka stanica Charles Darwin (Čarls Darvin) i sjedište nacionalnog parka Galapagos.  Ovdje se gaje kornjače u cilju daljeg naseljavanja i očuvanja.  Santa Fe je jedino mjesto gdje možete vidjeti kopnene iguane kao i kaktuse opuncija koji izrastaju i do deset metara. Plaže su od onih koje oduzimaju dah, a vidjećete i morske lavove, morske iguane…Putovanje je u pratnji prirodnjaka, u čijem društvu ćete postati pravi istraživač.

Cijene aranžmana su informativnog karaktera, obračunate po osobi i uključuju: Avio kartu sa taksama iz Podgorice ili odgovarajućeg evropskog aerodroma ▪ Hotelski smještaj ▪ Transfere i unutrašnje letove ▪ Na određenim destinacijama ture i obilaske u malim grupama (prosjek 12 ljudi) u pratnji lokalnih vodiča ▪ Uslugu predstavnika agencije na destinaciji ▪ Kompletnu organizaciju i podršku u toku putovanja.

Highlights

When to go?

Klima: Ekvador je destinacija koja se posjećuje tokom čitave godine. Na Galapagosu, u priobalnom dijelu od januara do maja vlada kišna sezona koja je obilježena popodnevnim pljuskovima. Uprkos tome, ovaj period se smatra najboljim za odlaske na plažu. Od juna do decembra vlada suva sezona, kada je oblačno i uglavnom hladnije.

Santa Kruz

Santa Kruz

For more details, please feel free to Contact us

Similar Offers

TOP