About

Putovanje je traganje za iskustvima koja čine ovaj život vrijednim življenja…

 

Ne samo da nas ispunjavaju i zadovoljavaju našu instiktivnu potrebu za otkrivanjem, istraživanjem, učenjem, avanturom…prava putovanja nas mjenjaju na neopisiv i nemjerljiv način. Vidjeti svijet jeste najveća privilegija i poklon života koji neko može dobiti.
Plešite salsu sa Kubancima, isprobajte sreću u kazinima Las Vegasa, popenjite se na Kilimandžaro, priključite se ekspediciji na Antarktik, budite svjedoci velike migracije u Africi, krstarite ostrvima Galapagosa, odsjednite u tradicionalnom japanskom riokanu i istražujte zapanjujuće ljepote Mt Fuji-ja, otkrijte sjeverni Tajland na leđima slona i Tadž Mahal-najljepšu građevinu izgrađenu ikada u ime ljubavi…mogućnosti su beskrajne…
Ukoliko postoji daleka destinacija koju biste željeli da posjetite, avantura o kojoj sanjate, iskustvo koje želite da doživite… prenesite nam želje i mi ćemo vam obezbjediti mjesto na putu ka ostvarenju vaših snova.
AYLI Planet programi se kreiraju i prilagođavaju individualnim željama, interesovanjima i mogućnostima. Naši klijenti odlučuju sami šta će njihovo putovanje učiniti savršenim a njihovo zadovoljstvo je naša najbolja preporuka. Momenti koje pamte čitavog života su naš najveći uspijeh. Naš cilj je osiguranje liderske pozicije u domenu indivudualnih i luksuznih putovanja.
Pouzdane aviokompanije, odabrani hoteli, usluga predstavnika agencije na svim destinacijama širom svijeta pobrinuće se da Vaše putovanje bude savršeno  – od prvog do poslednjeg dana…

 

TOP